Onze klanten zijn in de eerste plaats gevestigde ondernemers die iets opgebouwd hebben en nood hebben aan reflectie. Naast coach, psycholoog/osteopaat zijn ook wij ondernemers, we begrijpen en kennen het ondernemerschap in z’n mooie maar ook z’n moeilijke kanten. Want nergens is de lijn zo dun tussen wie je bent en wat je doet. Ondernemen is geen ‘job’, wel een manier van leven, een manier van zijn. Werken vanuit een passie, 110% van jezelf geven, zotte uren kloppen, springen in het diepe en hopen dat je goed zal landen, … . Het hoort er allemaal bij.

Maar het leven is cyclisch en verloopt in golven, na eb komt vloed. Er volop voor gaan is goed en nodig om ‘ergens te geraken’. Dit afwisselen met momenten van achterover leunen en bezinnen maakt dat je een juiste koers blijft varen.

Ook voor managers en leidinggevenden!

Jenda is er voor ondernemers in de brede zin van het woord: mensen die een eigen bedrijf runnen, maar ook managers en leidinggevenden die een grote verantwoordelijkheid dragen, zelfstandigen en vrije beroepers die als persoon staan voor de dienstverlening die ze aanbieden. Het gaat ons niet om het statuut waaronder je werkt, wel om de ingesteldheid. Wij werken graag met mensen die hun eigen keuzes willen, kunnen en durven maken. We zijn er voor professionals allerhande die met gedrevenheid op de werkvloer staan, elke dag een stukje van zichzelf in hun job leggen en realistisch genoeg zijn om te beseffen dat  ondersteuning zoeken geen overbodige luxe is.

Ondernemers in wording en zelfstandigen in spe

Ben je een beginnende ondernemer of werk je in loondienst maar overweeg je het zelfstandig statuut? Jenda kan in deze fase een klankbord zijn waarbij jouw overwegingen, dromen en twijfels aan bod komen. Zo kan je een pad uitstippelen dat voor jou het meest juist voelt.

Dankzij een subsidie van de Vlaamse overheid kan je met behulp van loopbaancheques een traject aangaan. Een eventuele fysieke coaching kan niet betaald worden met loopbaancheques maar is als aanvulling steeds een optie.

Een speciale affiniteit …

… hebben we met de doelgroep van muzikanten en DJ’s, omdat niets het leven zoveel kleur geeft als goede muziek!